unu mai de groaza ca altu

TNT Latin america are aproape in fiecare zi cite o mini intrecere intre 2 filme de acelasi calibru. azi au facut insa una …nefacuta: au pus la concurs “final destination 1” cu “final destination 2”.

telespectatorii au ales insa partea 1. asta, zic eu, ne spune ceva despre ce inseamna thrillerele din ziua de azi. daca omu de rind a ales sa vada un film mai vechi, da care este mai bun decit propria continuare…

de ce se mai fac continuari, daca nu sunt mai bune…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*