Adrian Boioglu in "Gandul"

mai bine mai tarziu decit niciodata… Azi am primit un email de la cineva care citise despre mine in ziarul “Gandul”. si eu nici macar nu stiam ca a aparut articolul …

anyway… AICI poti sa citesti articolul din cotidianul Gandul. vei afla ceva mai multe despre mine, despre viata din Statele Unite si multe alte chestii interesante pe care, cu siguranta, nu le stiai.

multumesc Sanzaiana Ionescu pt interviu si mai ales pentru felul in care arata reportajul final.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. 29 ani | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*