a intrerupt porcul curentu

circula un banc cu bula acu vo 10 ani… unu cu energia electrica…cum ca ar fi data din cocina… mi-am adus aminte de el azi dimineata cind nu imi mergea wireless-u in casa.

am intrat de pe iPhone sa-mi verific mailu. fac asta dimineata, inainte sa-mi deschid laptopu pt ca e mai comod si mai rapid. iPhone-ul nu vedea nici o retea. m-am ridicat din pat sa vad ce zice routerul. era mort. asa am descoperit ca nu aveam curent in tot blocu.

si eu care credeam ca interuperile de curent se anunta. nu de alta, dar in casa am o gramada de jucarii si toate merg la priza. uite asa imi iau UPS si daca nu mi-l scurtcircuiteaza astia cu penele lor sunt asigurat…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*