#șîeu vreau autostrăzi în România

Șî eu vreau autostrăzi în România
Șî eu vreau autostrăzi în România

Patronul lanțului de restaurante Spartan a demarat, de unul singur, o campanie foarte tare. Mesajul e simplu și vine din Moldova: “Șî Eu vreau autostrăzi”. Da, cu tot cu accent.

Apropo, pe 15 martie, la ora 15.00, lasă și tu totul vreme de 15 minute și gândește-te la cum ar fi România dacă am avea autostrăzi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*