Fluent.io – un nou client de Mail pentru Mac

Nu sunt nemultumit de Mail.app, dar imi place sa incerc aplicatii noi. Cu atit mai mult cu cit imi petrec citeva ore bune pe zi folosind un client de mail. Fluent.io este o interfata noua pentru Gmail creata chiar de citiva fosti angajati Google.

Stiu ca avem deja Sparrow. L-am testat si am mereu senzatia ca ii lipseste ceva. Diferenta dintre Sparrow si Fluent.io este ca al doilea lucreaza in browser. Deocamdata este in private BETA si suna interesant.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. …eu m-intors la outlook pentru ca nu am reusit sa fac reguli in mail.app, nici foldere. Mi se pare f complicat. Poate e vb de obisnuinta. Daca as reusi, da, back to mail.app :)

  2. @Adrian: Reguli si Foldere in Mail.app, complicat de facut?

    Sper ca glumesti :) Sunt atit de usor de facut si le folosesc zi de zi. Eu am 4 reguli si 19 foldere cu o gramada de subfoldere in ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*