Camionul cu telefoane mobile

La timpuri noi, idei de afaceri noi. Ideea asta mi se pare geniala: in anumite state din U.S.A. nu ai voie cu telefonul mobil in sala de clasa. Elevii isi pot lasa electronicele acasa, sau pot sa le lase, pentru un dolar, in grija unei angajate dintr-un camion parcat in fata scolii.

Femeia spune ca face in jur de 550 de dolari pe zi.

Abia astept sa se aplice o lege de genul asta si in Romania si imi cumpar camion sa ma asez in fata Universitatii. Chiar si pentru 150 lei/zi merita sa pierzi timpul. Sunt convins ca toti elevii de liceu sau studentii care au un telefon ar da 1 lei pe zi pentru asta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. la noi nu o sa se intaple asta,,suntem inapoi
  nu se intimpla in vest,daramite la noi
  elevi in ziua de azi te sfideaza ,vb urat cu profesori si parinti aplauda
  idee buna ,bravo lor

 2. Ceea ce altadata era o pb de bun-simț , acum a devenit o idee geniala ! Interesant ar fi sa stim ce masuri se aplica in cazul celor care intra cu telefonul la ore in aceasta scoala

 3. daca as fi ministrul educatiei.primul lucru as interzice telefoanle in clase,stinse sau fara.te abati de la regula “out” de la ora
  parinti sa se obisnuiasca si cu decizii bune facute de profi,pretind ca profesori sa le educe copii (dar cei 7 ani de acasa deseori ii uita)

 4. eu tot nu inteleg care este problema cu telefoanele mobile in scoli. suntem in secolul 21 totusi. plus ca este o chestie de bun simt sa iti asculti profesorul in loc sa te joci pe telefon. iar cursurile daca ar fi structurate altfel si daca ar fi mai interactive atunci nu cred ca le-ar mai distrage telefoanele atentia elevilor.

 5. cine vrea sa faca ceva si sa invete ceva o sa fie atent la cursuri, cine nu, nu-i problema.. avem nevoie si de forta de munca

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*