nunta lui larry page

jumatatea de la google si-a gasit jumatatea. nunta a fost secreta, dar binevoitorii au postat deja pozele pe net.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Dat fiind faptul că Larry Page deţine unul dintre cele mai importante siteuri de pe internet, pot spune că doamna este o norocoasă, o sa aibă ce să lase la copii. Sunt curios dacă acest evenimt o să apară pe prima pagină a Google-ului :))

 2. Sunt într-un fel jurnalist, dar nu voi fi de acord niciodată cu această urmărire a vedetelor. Sau a oamenilor bogaţi :) Dacă omul a vrut nuntă secretă, să fie secretă.
  “Sunt curios dacă acest evenimt o să apară pe prima pagină a Google-ului :))”
  Sunt sigur că nu va apărea pe prima pagină a Google. Ei sunt profesionişti în ceea ce fac, nu bagă evenimentele din viaţa privată în afaceri.

 3. Cat o fi fost darul la nunta? :D
  Sorry, Adi .. nu m-am putut abtine …
  Gata … tac!

  PS Sunt singura duamna care comenteaza p’aci sau mi se pare mie??? :P

 4. Bogdan am zis putin la misto, mi-am dat seama de asta dar dat fiind faptul ca este unul din fondatorii Google, am presupus prin absurd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*