Floppy Disk-ul încă se mai folosește

Nu știu pentru cât timp, dar Floppy Disk-urile încă mai merg. Guvernul american are nevoie de ele. Eu cred ca am folosit ultima dată un Floppy prin 2007 în SUA, atunci când un computer pe care îl foloseam la un sistem de recepție prin satelit avea nevoie de așa ceva. Computerul mergea cu Windows 95 și mergea foarte bine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*