fii reporter boio.ro la lansarea iPhone 3G

iPhone 3G vine in romania. dar capul rautatilor de pe boio.ro – adik subsemnatul: Adrian Boioglu – nu e prezent la lansare???? well, vin abia in octombrie in tara.

dar trebuie sa tinem cititorul interesat de iPhone la curent cu tot ce se intimpla asa ca ACUM ai sansa sa devii corespondent special pentru boio.ro!

ai o informatie in premiera? pune-o in comentarii.

ai o poza de lansare? pune-o pe net si da-ne un link. o sa apari pe boio.ro! daca e pe flickr pune-i tag-ul “iPhone-boio.ro”

ai un film? pune-l pe youtube cu tag-ul “iPhone-boio.ro” si te difuzam pe boio.ro.

boio.ro prin adrian boioglu a devenit in ultimele luni expertul in materie de iPhone: cele mai bune tutoriale, informatii la zi, mii de comentarii, suport tehnic pentru iPhone si nu numai.

rei sa faci parte din echipa boio.ro? user generated content baby : )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. sunt incepator sa-mi spuna si mie cineva daca iau un aplle iphone de afara ce risc? aici sunt extrem de scumpe, eu sint in reteaua vodafon si deocamdata in c-tza au aparut numai la orange.unul de 8G unde vreti costa 200-250dolari. ce ma sfatuiti?
    cu stima, dan
    c-tza 7 mar 2009

  2. @ dan:

    depinde de unde de afara. daca il iei de la cineva in care ai incredere si telefonul e bun, atunci ai nevoie sa nu fie cu modem firmware 02.30.xx. ala nu se poate debloca pe cale software inca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*