iPhone 3G – oficial in Romania pe 22 august

de la orange. de azi se iau pre-comenzi. era si cazu…

iPhone intra la vanzare din 22 august, ora zero. asta inseamna ca Orange shop-urile vor fi deschise toata noaptea?

il vom avea in 6 magazine: bucuresti, iasi, cluj, timisoara, constanta, brasov.

multumesc tuturor care mi-au dat informatia pe messenger/mail/comentarii. america e cu 7 ore in urma si eu ma trezesc tarziu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. ne bucuram tocmai am vazut si eu, da io am o alta intrebare tehnica mai, mult oare nu sti tu sau oricine care citeste aici cum pot sa imi transfer note de pe calc sau cum as putea sa le sincronizez cu iPhone sa nu mai trebuiasca sa le scriu pe tel ca e destul de inervant :)…. a si o faza care mie mi s-a parut buna…. vin doi cablisti la mine acasa sa imi instaleze fibra optica, unu din ei imi vede cutia de la Iphone si sta el asa vreo 5 minute si ma intreaba : nu te supara ala e aipihone? il o vrut sa zica ceva de genu IP fone primele 30 de secunde am stat si m-am gandit oare ce o vrut sa zica

  2. E super ca ai scris de 2 x Timisoara pt. ca acolo am sa fiu eu la ora 0:00 :).Sant curios de ce abonamente o sa fie disponibile pt. iPhone :( .

  3. am auzit un zvon de la un fost angajat orange ca prima transa de jucarii va numara DOAR 200 de bucati …
    sper sa fie DOAR un zvon…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*