iOS 4.1 vine cu… un alt design pentru barele de semnal

Cine a zis ca 4.1 o sa rezolve problemele cu semnalul a avut dreptate. Acum … arata mult mai interesant. Mda, iPhone 4 pierde semnalul la fel de repede ca si inainte, dar macar panta e mai … lina. WTF?

Update: pe 15 iulie a aparut iOS 4.0.1 care nu face altceva decit sa rezolve design-ul barelor.

In alta ordine de idei, daca depinzi de un iPhone deblocat sau jailbreakuit, NU face update la 4.1 atunci cind apare in iTunes pina nu avem “liber” de la DevTeam si altii care lucreaza la o solutie de unlock.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

 1. Schimbarea va avea loc si pe generatiile mai vechi, 3g si 3gs care sunt si ele afectate de reprezentarea gresita a semnalului pe barele de semnal, unde 4 liniute defapt erau 2 sau 3 corecte. Apropo de video eu ma gandeam ca semnalul pica de tot da ramane o liniuta, aceeasi smecherie merge si pe 3gs-u meu daca cuprind partea de jos si acopar cu degetul mare partea din fata unde este butonul home, "pica" semnalul sau mai bine spus scade semanulul la o liniuta.

 2. =))) Apple a rezolvat problema :))) cum adica nu e semnal? e semnal, e mai mult decat la 4.0 =)))
  au gandit problema out of the box :)) de ce sa nu redesenam barile de semnal =))) :))) deeeci, e mai mult semnal =)))

 3. 3g-ul merge mult mai greoi de cand cu OS 4.0. Sunt curios daca s-a rezolvat problema prin OS 4.1.

 4. Adi are dreptate! 3G ul se misca groaznic. A facut cineva update la 4.1 pe 3G. Asteptam pareri.

 5. Eu am facut la 4.01 pe 3gs…fuck…am o liniuta la semnal si toata lumea ma aude intrerupt…
  Am dat reset general…nimic….si a ramas cu 4.01…mai pot sa pun iar 3.0 inapoi?

 6. @greieras, si eu am o liniuta indoor, si asta pentru ca in trecut era reprezentata prost si gresit grafica semnalului pe telefon(aveam 3 inainte de upgrade), acesta este motivul pentru care a fost redesenata antena, cererea a venit din partea AT&T, nu pentru ca au zis ca e mai cool asa ci strict din punct de vedere tehnic.
  La mine merge ok 4.01, nici o problema pe 3gs.

 7. Se misca normal pe naiba. Cu 4.1 se misca ok. A fost lansat astazi pentru developeri. Eu l-am instalat deja si pot sa zic ca se misca ceva mai bine decat 4.0.2 oricum nu este diferenta enorma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*