pretul iPhone 3G cu abonament Orange

… nu e deocamdata cunoscut. dar vom updata informatiile pe masura ce ele devin mai mult sau mai putin oficiale.

dupa cum stii, m-am mai pronuntat asupra preturilor iPhone la Orange. conteaza, de fapt, cit e abonamentul, nu telefonul in sine…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Postul a fost construit pe platforma aducatoare de trafic:

  Tiltu: In acest post

  Content: Nu voi spune nimic interesant. E scris doar pentru Google nu pentru vizitator.

 2. ia uite ce scrie la orange la precomanda iPhone 3g

  Termeni şi condiţii
  1) Poţi face o singură precomandă pentru fiecare număr de telefon înscris în acest formular.
  2) Înregistrarea în acest site nu reprezintă o ofertă fermă din partea Orange şi nici nu garantează onorarea precomenzii tale într-un anumit termen.
  3) Vei primi confirmarea livrării telefonului după momentul în care vei opta pentru achiziţionarea acestuia printr-o comandă fermă cu respectarea etapelor stabilite de Orange, care îţi vor fi aduse la cunoştinţă până la data lansării.
  4) Orange nu va fi răspunzător pentru niciun fel de despăgubiri pentru vreun prejudiciu suferit sau pretins a fi suferit ca urmare a imposibilităţii de a onora precomanda înregistrată prin intermediul acestui site.
  5)Totodată te asigurăm că înregistrarea pe acest site şi precomanda aferentă nu implică nicio obligaţie din partea ta.

  cat suspans…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*