fii reporter boio.ro la lansarea iPhone 3G

iPhone 3G vine in romania. dar capul rautatilor de pe boio.ro – adik subsemnatul: Adrian Boioglu – nu e prezent la lansare???? well, vin abia in octombrie in tara.

dar trebuie sa tinem cititorul interesat de iPhone la curent cu tot ce se intimpla asa ca ACUM ai sansa sa devii corespondent special pentru boio.ro!

ai o informatie in premiera? pune-o in comentarii.

ai o poza de lansare? pune-o pe net si da-ne un link. o sa apari pe boio.ro! daca e pe flickr pune-i tag-ul “iPhone-boio.ro”

ai un film? pune-l pe youtube cu tag-ul “iPhone-boio.ro” si te difuzam pe boio.ro.

boio.ro prin adrian boioglu a devenit in ultimele luni expertul in materie de iPhone: cele mai bune tutoriale, informatii la zi, mii de comentarii, suport tehnic pentru iPhone si nu numai.

rei sa faci parte din echipa boio.ro? user generated content baby : )

16 Comments

 1. O sa fiu in Cluj cu cel putin 3 ore inainte de lansare. O sa-mi iau apartul foto cu mine. Problema e ca nu stiu cum sa fac sa-ti trimit pozele in timp util. Decat abia dupa ce voi fi achizitionat Iphone-ul. Any idea?

 2. @psaico: nu scrie nicaieri “singurul expert”, “expertul absolut din romania”, “cel mai tare cunoscator in ale iphone-ului din citit exista…”

  asa ca nu vad rostul intrebarii tale…

 3. @psaico: says me ! si inainte sa mai intrebi aiurea “da cine esti TU sa decizi asta ?” iti raspund si la aceasta intrebare. Sunt cititorul de rand al boio.ro si DA noi cititorii avem putea de a decide cine e bun si cine nu !

 4. Salut Adrian
  Am sa incerc sa ajung la Orange Concept Store din Bucuresti in noaptea de 22. Am sa iau si aparatul cu mine si tinem legatura sa iti trimit niste fotografii “calde”

  Numai bine
  Dan P.

 5. Are dreptate Adrian aici. Expresia e instrument de branding. La fel de bine putea sa zica “Probably the best iPhone site in the world”. Doar ca probabilitatea era mica. Cine e interesat de iPhone poate ca intra si pe boio, insa daca a ajuns aici din google inseamna ca iPhone-ul acela a intrat pe mainile cui nu trebuie. Un apple fan va stii intotdeauna cel putin 5 situri legate de iPhone, situri de unde isi ia informatia si acest site. Prin traducerea informatiei insa poti deveni expert.

 6. nimic nu mai e degeaba pe lumea asta… deci noua ce ne iese la faza asta? … inafara de sansa de a deveni corespondent boio.ro…

 7. @horace: nimeni nu te obliga sa faci nimic. este doar un mod de a aduna la un loc imagini si video despre lansarea iPhone. am participat cu totii la lansarile din america (prin intermediului internetului)… ideea e sa facem si din lansarea romaneasca un spectacol.

 8. Si eu voi incerca sa fac niste poze in posibila inghesuiala de la centrele Orange in Bucuresti.
  O singura intrebare, Orange nu a spus inca nimic de preturi ? am vazut pe site ca poti face “precomanda” nu apare nimic de preturi si pachete (abonamente)?
  Multumesc

 9. Se pare ca exista multa rautate in lume indiferent de domeniu. Nu inteleg de ce va tot agitati atata. S-a propus o idee: cine vrea sa fie corespondent sa fie, pe cine nu intereseaza sa mearga mai departe si sa ignore propunerea. Unii il considera pe Adrian expert in Iphone, altii nu. E chestie de opinie pana la urma, dar daca nu-ti place site-ul nu te obliga nimeni sa-l accesezi…

 10. Salut !
  Astazi pentru prima data am vazut in vitrina unui Orange Shop, un afis destul de mare “iPhone 3G vine in Romania pe 22 august “, poza iPhone 3G si undeva in josul afisului “detalii in magazin”. Intru si ma duc la primul reprezentat Orange (imbracat cu un tricou negru, scris cu alb “iPhone 3G”) : “buna ziua, am vazut afisul din vitrina si as vrea sa va intreb detaltii despre pretul telefonului”, “imi pare rau dar pana pe 22 aug nu stim nimic, puteti face o precomanda pe orange.ro, iar vineri cand este lansarea, veti vedea pretul telefonului si abonamentul si daca nu va convine oferta puteti anula comanda, oricum magazinul nostru o sa aiba ZECE Iphone 3G in stoc pe data de 22 august”, “multumesc pentru detalii :-J “

4 Trackbacks / Pingbacks

 1. i can haz iPhone 3G in Romania | boio.ro
 2. saptamana iPhone in Romania | boio.ro
 3. e oficial: iPhone 3G- de la 179 la 489 euro | boio.ro
 4. lansarea iPhone 3G in Romania | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*