fetita de 8 ani din italia

ai primit mesaju ala pe messenger? cred ca -am gasit in ultimele 3 zile de 20 ori intremesajele offline.

“fetita de 8 ani a fost scuipata intre ochi pe o strada din Milano pentru ca e romanca. Colegilor de la scoala li s-a interzis sa se mai joace cu ea din acelasi motiv. Vrem sa scuipam si noi insa nu ne sta in fire asa ca, in replica, va propunem ca incepand de sambata, vreme de doua (2) saptamani sa nu mai cumparati produse “made in Italy”.da mai departe , macar de data asta sa facem ceva”

e putin cam neproportionata reactia… dar poate ca merita…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Sa stii ca merita, e o situatie ciudata, dar italienii exagereaza foarte mult. Ce-ar fi sa-i luam si noi la bataie pe strazi, ca avem si noi destui pe aici. Eu m-as baga la o bataie mica :).

  2. Am primit si eu pe messenger mesajul, dar pana la a reactiona intr-un mod sau altul as vrea sa stiu daca intamplarea este reala sau nu? a aparut in vreun cotidian stirea asta? care este sursa/ sursele? ar fi de preferat sa fie mai multe… nu cred ca este in interesul nimanui fie el roman, sau italian sa alimentam razboiul asta mediatic.

  3. …..Italienii nu sunt decat niste prosti…sio fac cu mana lor.Cum ar fi ca si noi sai impuscam pe strada,sai luam la bataie..
    Eu nu cred ca sufletul acela de 8 ani merita asta.NOI NU AR TREBUI SAII SCUIPAM PE EI CA SUNT ITALIENI,AR TREBUI SAI BATEM MAR SI DUPAIA SA NE ….. PE EI……….

  4. sa stiti ca italienii sunt niste nesimtiti din cauza unora care nu au ce face acasa s se duc la furat suntem toti bagati in aceeasi,,oala” nu trebuie sa exagereze atat de mult ce vina a a avut fetita ca e romanca daca s noi am face la fel cu italienii din romania?sunt bucurosi atunci cand stau romancele s ii sopala la …….sau au grija de ei mai ceva ca de propriile rude nu?ar trebui sa-si vada de treaba lor s sa nu mai fie atat de agresivi ca pan la urma urmei sunt niste pui de gaina crescuti la incubator niste nesimtiti care nu vad decat partea rea a lucrurilor p ei nu se vad niciodata RUSINE SA VA FIE s nu pt ceea ce ati facut in trecut pt ceea ce ati facut acum ati exagerat extraordinar de mult.RUSINE!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*