wireless finger mouse – jucarii de wishlist

am gasit azi o alta jucarie de wishlist. e de wishlist nu pt ca nu am cei 24 de dolari cit ar costa ci pt ca nu e inca pe piata. se va vinde de pe 24 noiembrie.

singura chestie ar fi ca m-am cam obisnuit sa lucrez fara mouse – deci numai cu touch pad-ul de la laptop. daca ar fi sa-mi iau un mouse insa, l-as lua pe asta. e mic, il tii pe deget ca pe un inel si e si fara fir. ce vrei mai mult?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*