femeia altuia

disclaimer: nu sunt misogin, nu? si am si o relatie stabila de 5 ani…

nu stiu de ce, dar atunci cind vad o tipa frumoasa imi place exact pina in momentu in care o vad cu altul.

mi s-a intimplat recent sa vad o fata. imi placea de ea chiar f mult. am vazut-o apoi cu un coleg de munca. asa ca treptat nu numai ca nu mi s-a mai parut atragatoare dar a devenit chiar urita…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Lasa Adi ca e mai bine asa. Ce te faceai daca incepea sa-ti placa dupa ce o vedeai cu altul??? Era mai nasol, zic eu :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*