Adevarul for iPad starneste virale?

Dupa ce Adevarul for iPad a dat-o putin in bara cu o interfata copiata, avem acum o tentativa de viral. Continuarea povestii care se vroia a fi la limita dintre funny si informativ, este si mai interesanta…

Grigore Cartianu (Redactor sef la Adevarul) a ajuns sa fie personajul de basm care testeaza noua aplicatie.

Poate ca povestea ar fi trecut neobservata si ar fi ramas doar cu cele 1000 de vizionari, insa echipa Catavencu a profitat de ocazie si i-a cerut lui Steve Jobs parerea despre Cartianu.

Umorul lasa de dorit, dar povestea poate sa devina un viral. O sa-i ajutam si noi un pic cu un Share la Postul asta pe Twitter si Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Eu n-am bani de iPad, si astia copiaza interfete pe el :))? Il rog eu pe Dinu Patriciu sa-mi trimita si mie unul, ca astia nu stiu sa le foloseasca.
    Nu stiu daca a fost o idee buna sa-l puna pe Grigore Cartianu sa prezinte iPadul. Putea sa o faca lafel de bine si Becali :)).

  2. Nu are si el o balama ……………..sa se inchida………………………………:))))))))))))))))), f***ing “Gregoar Eclivon”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*