saptamana de stiri la boio.ro

a fost o saptamana challenging pe plan …tehnic. daca pot sa-i zic asa. asta pt ca am facut 2 (doua) deblocari de iPhone. prima a fost filmata pt posteritate aici.

ca sa nu mai zic ca boio.ro da un laptop gratis. in anumite conditii, evident. si nu orice laptop. ci un asus eee pc.

referendum-ul e un subiect fierbinte. iar boio.ro iti propune sa… iti dai cu parerea.

un alt subiect fierbinte e legat de influenta blogului in offline.

vlad petreanu lanseaza blogFM. cronica pozitiva.

btw. iarna e mijto in florida. si o poza spune cit 1000 de cuvinte ;)

tot saptamana asta ne-am ales cu un nou blogger celebru: elena udrea. dupa care boio.ro i-a lansat o invitatie lui Basescu la blog. asa, de ca de la blogger la viitor blogger.

asta cu teatru e o chestie pe cit de veche pe atit de necunoscuta. stiai ca unele bloguri vor fi transformate in piese de teatru?

stirie alea cu americanii care dau buzna in magazine dau bine la tv. romanii nu stiu insa ce sta in spatele black friday si de ce ar fi bun si la noi.

si daca e vorba de preturi, ia si una gratuita. rusii ne dau cadou un telefon cu care poti suna gratuit oriunde in lume din browser.

iar tema de wordpress boio a intrat in concurs la prima editie best blog design.

boio.ro mai tare decit pro tv? pai daca aflam mai multe decit ei…

nu am fost la blogaria 2. dar nush daca asta face cinste blogosferei si netului romanesc… asta in timp ce bloggeri americani intra in greva.

inca o saptamana in care stirille sunt din blogosfera, apple, magazine online si putin offline. in acelasi timp avem din ce in ce mai multa politica…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. SEO fara (sau cu) intentie | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*