customize 2.0 gata de atac

dupa cite probleme am avut cu versiunea 2.0 a customize azi mi-am luat inima in dinti si am zis sa instalez RC1.2. asta numai pt ca la descriere baietzii zic ca merge in paralel cu summerboard.

am avut citeva momente de emotie, dar dupa un restart totul a parut sa mearga.

am reusit sa setez stringul de la “slide to unlock” la boio.ro si sa activez dock-ul cu 5 icoane.

pina cind apar probleme (mda si eu sper sa nu apara) chiar iti recomand customize 2.0. ii da o fata noua telefonului tau!

si daca ma tot intreba cineva cum arata ecranul iPhone-ului meu, iata 2 imagini mai sus. cum ti se pare? eu cred ca e o tema “serioasa” si oarecum imbunatateste icoanele iphone si le da un feel de iphone 3G.

combinatia de summberBoard si Customize este perfecta pt mine (apasa pe poze pt a le vedea in toata splendoarea)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. @catalin: incearca cu reset all settings. dar asta nu cred ca iti va rezolva problemele cu sunetele sau wallpaperul.

    iti recomand sa fol smb in loc de customize.

  2. in schimb la mine mai pot apela decat prin maini libere .ce ramane de facut? sa fie devina appl customize 2.0?

  3. adrian mi-am instalat customize 2.0 si intamplator am intrat in meniul principal si am dat la setari principale la care pagina unde sunt iconite ca: general mail phone safari ipod photos si imediat mai jos era instalat fisierul customize 2.0 la care am intrat sa fac niste setari la parte audio

  4. si probabil am blocat partea audio nu pot vorbi daca nu i-mi activez difuzorul extern, trebuie sa mentionez ca telefonul este 1 1 4

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*