comunicate de presa video

am trait sa o vad si pe asta. azi am primit primul comunicat de presa care consta in 2 filme. da, 2 fisiere .wmv.

da… isi faceau treaba: comunicau bine ceea ce avea de spus dar si outlook-ul meu a avut de uferit pentru a durat 25 minute pina cind mi s-a incarcat mailu…

asa ca data viitoare cind trimiteti filme pe mail: NU le trimiteti. prefer un comunicat scris in notepad. si nu are decit 3 Kb.

ca sa nu mai zic ca primesc mailuri in format html. textu e ok: un text normal care nu depaseste 50Kb. problema e cu semnatura care e facuta din nush ce grafica si care are vo 2 mega… Chiar trebuie sa-ti pui numele in chenare si briz-brizuri?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. Dejaba…
  Gradina-i plina si gardu-i lipsa.
  Subscriu. Netiquette e un set minim de reguli de bun simt.
  Ce te faci insa ca tre’ citite si eventual respectate.
  Ceea ce ma aduce din nou in punctul de plecare al acestei “dizertatii”.qed.

  Spor maxim.

 2. eu am primit o invitatie la un targ de joburi in bucuresti, organizat de o firma obscura. I-am intrebat de unde mi-au luat e-mailul si de ce imi trimit spam (era mailul meu personal)? Si mi-a raspuns seful lor cum ca ar fi fost coleg cu mine de facultate. Desi el nu calcase prin Craiova niciodata. Mi-a spus ca avem si cativa prieteni comuni. L-am sunat si a inceput s-o dea de gard.
  Imi luase profilul de pe bestjobs.ro si acum se dadea prieten cu mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*