Starea drumurilor din Romania pe iPhone

o idee lansata pe boio.ro a ajuns sa fie incorporata in cea mai complexa aplicatie pentru iPhone – roUtil. Noua versiune, trimisa deja catre AppStore – aduce informatii la minut despre starea drumurilor in perioada de iarna si temperaturile in diferite localitati din tara.

Cristian Ivan, de la Codesignum a declarat in exclusivitate pentru boio.ro ca “roUtil” va oferi utilizatorilor informatii despre evenimentele rutiere sau fenomenele naturale care ar putea bloca drumurile nationale.

Totul se updateaza pe masura ce apar informatii noi. Ai nevoie de o conexiune 3G sau Wifi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. si cine va face update tot timpul, pentru ca aplicatia sa fie chiar utila? Si de unde se vor lua informatiile despre drumurile din toata tara? Ca de obicei cei care sunt insarcinati cu asta nu stiu nici makr c se intampla la ei in curte…

  2. Informatiile sunt cele oferite de CNADNR, pe care le preiau de altfel si majoritatea celorlalte surse media.
    Am introdus si posibilitatea de cautare, ca sa poti localiza mai usor o informatie utila. Cam atat.

  3. SUPER super super. Dar evident e nevoie si de EGDE. Com’on people…
    De fapt este si 3g unrestrictor dar totusi

  4. ce zicetzi de un ghid TV al programelor romanesti?Cred ca ar prinde bine si ar fi util, chiar daca asta ar insemna sa mareasca pretul aplicatiei

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*