iStyle si Noumax – Pierduti in timp

Dealerii Apple din Romania dorm. Hai sa va spun doua, in soapta, sa nu-i trezim…

iStyle licentiaza Snow Leopard, dar tine sa ne spuna ca e:

“Compatibil cu calculatoarele Mac cu procesor Intel inclusiv modelele “late 2009″. Nu este compatibil cu calculatoarele fabricate de Apple DUPA aceasta perioada”

Pai si daca imi iau un MacMini acum cu ce vine? Tiger? Oare au ei, deja Mac OS X Lion?

In timpul asta Noumax crede ca suntem inca in Decembrie si ne arata ce ne-au pregatit ei in luna cadourilor. Nu au trecut decit 25 zile de la Craciun…

OK, acum treci mai departe la urmatorul post de pe boio.ro. In liniste, sa nu se trezeasca…

[Multumesc Alex Ghibu pentru pont]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Mai, am vazut si eu acum 2 zile ca la Noumax e inca luna cadourilor si am presupus ca poate au dat faliment si nu a mai ramas nimeni sa schimbe.

    Ce e cu adevarat amuzant e tagline-ul “Cauta-le pe …”. Pe asta nu am mai vazut-o, adica in loc sa mi-le prezinte “front and center” ma pun sa caut. Strange ppl.

  2. Tot ce este apple la mine in casa este de la emag sau amazon. De ce? Pe langa preturile umflate fata de amazon ei mai aduc si mega încet produsele noi fata de emag.long live amazon

  3. Sunt multi care nu vor sa se faca Apple in Romania. Oameni ca “Noumax” , iStyle” si nici cu “eMag” nu mi-e rusine, macar, ei sunt cei mai seriosi din cei mentionati.

    Si eu visez la ziua in care o sa intru intr-un magazin Apple…dar prea curand nu are sa vina.

1 Trackback / Pingback

  1. Pretexte de reduceri de pret la aplicatii | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*