Exclusiv: Clean Writer for Mac

Alex Brie este primul developer roman de iOS care porteaza una dintre aplicatiile sale pentru Mac App Store. Si, asa cum te-am obisnuit, boio.ro are acces la un preview in exclusivitate cu noua aplicatie (aflata in versiune beta)

Clean Writer este un text editor pentru Mac. Ceea ce il face special este interfata minimalista, ideala pentru bloggeri, jurnalisti sau scriitori care isi cauta inspiratia si nu vor sa le fie distrasa atentia.

Imi place ca pe linga temele de zi si de noapte, Alex a mai adaugat si un “Hacker Theme” – text verde aprins pe fond negru. Poti sa alegi intre 3 fonturi: Courier, Georgia si Verdana, sa maresti marimea de font si latimea textului. Deasemenea imi place ca pe ecran ai mereu in dreapta jos citeva rinduri cu numarul de caractere, cuvinte si linii. Interfata este eleganta prin simplitatea ei.

Clean Writer pentru Mac poate fi folosita si in Full Screen – ceea ce o pregateste pentru Mac OS Lion.

Eu asept o integrare cu Simple Note sau alt sistem de sincronizare cu iOS si un Markdown to HTML Converter si renunt la citeva aplicatii de pe computer imediat.

Icoana Clean Writer for Mac este la fel de simpla:

Aplicatia urmeaza sa apara in Mac App Store, dar ai vazut-o aici mai intai!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Trackbacks / Pingbacks

  1. Tweets that mention Exclusiv: Clean Writer for Mac | boio.ro -- Topsy.com
  2. Clean Writer for Mac | boio.ro
  3. SideTodo – The ToDo app for Mac you’ve been looking for | boio.ro
  4. Se poate si in Romania: un developer traieste doar din iOS apps | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*