SIM Cardul cu seminte de flori

Te-ai simti mai bine daca ai stii ca odata ce arunci o bucata de plastic ai sanse sa dai viata unei flori sau unui arbore? O companie japoneza crede ca da, asa ca au inceput sa scoata SIM carduri cu seminte.

In plus, cardurile au fost inlocuite treptat cu unele din hartie presata, biodegradabila.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. E decizia operatorului, care oricum nu e roman. Ar putea face niste presiuni UE pt a se introduce cardurile de genul asta pe piata europeana. Desi partea cu seminte de flori/copaci nu e o idee prea buna, cea cu inlocuirea plasticului cu hartie presata ar putea fi o solutie chiar mai ieftina.

  2. Va dati seama, ca daca ar fi cate o samanta in fiecare ambalaj de plastic, iar tot plasticul biodegradabil, la cat de mult arunca Romanii pe jos nu am mai avea loc sa trecem de plante :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*