Live Blogging: rezultatele financiare ale Apple la inceput de 2011

Conference Call-ul incepe la miezul noptii, daca se stringe toata gasca…

Sesiunea de Live Blogging este pentru userii care vor sa inteleaga ce e important din toata discutia, in limba romana. Oricine altcineva poate sa urmareasca feed-ul audio de pe site-ul Apple (ai nevoie de QuickTime sau de un iDevice.)

12:03 – A inceput: descrierea initiala facuta de Nancy. Cum? Nu o stii pe Nancy?

12:04 – Oppenheimer vorbeste despre revenue de pe decembrie. 22.6 milioane de dolari in ultimul trimestru.

Mac App Store e prezent in 90 tari si are peste 1000 de aplicatii in 2 saptamani.

12:09 – 160 milioane de iDevice-uri vandute numai in ultimul trimestru.

12:16 – incep intrebarile si raspunsurile.

Deocamdata avem discutii plictisitoare despre stocul de iPhone pentru perioada urmatoare, mai ales ca apare si Verizon iPhone.

In sfarsit o info buna: Apple nu mai e in niciun contract de exclusivitate cu iPhone cu niciun carrier din lume. Nici cu ATT in USA!

12:50 – Din comentariile lor inteleg ca NU vine iPad 2 pina in Aprilie!

12:56 – Apple crede ca sistemul lor integrate de deistribuire a OS si al aplicatiilor este cel mai bun de pe piata. Evindet, incepe discutia despre Android si altii.

Gata. Concluzia e simpla: Apple e in crestere, dar asta si pentru ca de sarbatori s-au vandute multe iPad-uri. Cresc si vanzarile pe corporate si business. Si nu vedem un nou iPad pina dupa luna martie…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*