Clean Writer for Mac

Inauguram astazi o serie (sper eu – lunga) de concursuri cu aplicatii din Mac App Store.

Si cum puteam sa incepem altfel decit cu o Super aplicatie scrisa de un developer roman – Alex Brie.

Nu este prima data cind discutam despre Clean Writer. Aplicatia a fost prezentata in exclusivitate pe boio.ro inca din faza “alpha”. Alex este primul developer roman care a portat o aplicatie de succes de pe iPhone si iPad pe Mac OS X, iar rezultatul este unul de foarte mult bun gust.

Clean Writer este un text editor care exceleaza prin simplitate si este o unealta indispensabila celor care vor sa creeze. Nu conteaza ca esti scriitor, jurnalist, blogger sau un student care lucreaza la Licenta, Clean Writer te ajuta sa te concentrezi asupra textului.

Interfata are doar 2 elemente care ascund meniuri, dar si ele sunt foarte bine ascuse. Totul te ajuta sa fii mai productiv si sa uiti de ce te inconjoara.

Clean Writer costa 4 dolari in Mac App Store si Alex merita fiecare cent pentru aceasta aplicatie (chiar daca 30% din castiguri se duc la Apple). boio.ro pune la bataie 4 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga Clean Writer pentru Mac pe boio.ro http://is.gd/UMcTW5 “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv) in care sa spui ce iti place la Clean Writer.

Nu uita ca review-urile ajuta developerii sa devina mai cunoscuti. Lasa doua vorbe pe Mac App Store despre Clean Writer si un rating cit mai mare.

Castigatorii sunt: Calininio, Andrei Gherghe, Adrian din Arad si coosti. Ii astept cu un mail pina pe 10 martie pentru a-si revendica promo-codurile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Concursul de vineri dimineata | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*