Epson SureColor SC-P5000 a câștigat premiul TIPA pentru cea mai bună imprimantă foto în 2017

Epson Sure Color SC-P5000
Epson Sure Color SC-P5000

Editorii și jurnaliștii celor mai importante publicaţii foto din lume au acordat imprimantei Epson SureColor SC-P5000* premiul TIPA pentru cea mai bună imprimantă foto în 2017.

În selectarea produsului câștigăror, TIPA – Asociaţia Publicaţiilor Tehnice de Fotografie – a luat în calcul inovația, utilizarea tehnologiei de vârf, design-ul, ușurința în folosire şi raportul calitate – preț al produselor lansate în ultimele 12 luni. Premiile din acest an au fost selectate de către reprezentanții a 27 de publicaţii pentru profesioniști, amatori şi business din Asia, Australia, Europa, America de Nord și de Sud, cu un delegat al Camera Journal Press Club din Japonia.

TIPA este una dintre cele mai mari și mai influente asociaţii ale industriei de fotografie şi imagistică din lume. Premiului câştigat anul acesta ridică la 38 numărul distincţiilor TIPA obţinute de Epson pentru tehnologii și echipamente, inclusiv pentru imprimantele cu jet de cerneală, cerneluri, scanere și proiectoare, din 1997 şi până în prezent. Ceremonia de premiere va avea loc la Tokyo, Japonia, în data de 16 iunie 2017.

„Imprimanta de 17 inci SC-P5000 este un echipament desktop pentru proofing, reproduceri fotografice și fine art, care dispune de cerneluri în 10 culori, cap de imprimare PrecisionCore TFP și tehnologie Epson Precision Dot. Imprimanta utilizează exclusiv cartușe de cerneală UltraChrome HDX de 200 ml care oferă o gamă cromatică îmbunătățită și densitate maximă de negru, producând printuri mai rezistente în comparație cu modelele anterioare’’, au declarat membrii juriului TIPA despre produsul premiat.

„Imprimanta este echipată cu capace şi garnituri care contribuie la reducerea pătrunderii prafului, ceea ce presupune costuri reduse de mentenanță și conferă produsului o durabilitatea mai mare. Capul de imprimare PrecisionCore are 360 de duze pe fiecare culoare pentru o viteză de imprimare mai mare, cu picături de dimensiuni variabile, o picătură ajungând până la 3,5 picolitri, iar panoul LCD color de 2,7 inci face configurarea și operarea simple şi accesibile.“

Epson Sure Color SC-P5000
Epson Sure Color SC-P5000

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*