Epson livrează echipamentele de birou cu software Nuance

Workforce Enterprise WF-C20590
Workforce Enterprise WF-C20590

Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) și Seiko Epson Corp. (TSE: 6724, “Epson”) au încheiat un parteneriat strategic, la nivel global, cu scopul de a îmbunătăți experiența pentru clienții Epson prin furnizarea de soluții Nuance instalate pe echipamentele de birou. Astfel, Epson va vinde și va distribui software-urile Nuance eCopy ShareScan și Equitrac Office/Express instalate pe gama de multifuncționale inkjet cu tehnologie de imprimare linehead, inclusiv pe echipamentele de mare viteză Workforce Enterprise WF-C20590 și LX-10000/7000 pentru IMM-uri și pentru clienții corporate. Epson va integra, de asemenea, Nuance OmniPage SDK în aplicațiile de scanare Epson pentru o acuratețe OCR (Optical Character Recognition) mai bună în automatizarea fluxului de documente. Totodată, softul Nuance Power PDF va fi oferit la pachet cu seriile de scannere Epson.

“Soluțiile Nuance și suportul oferit la nivel global le vor permite clienților să își gestioneze în mod optim și securizat fluxurile de documente. Instalate pe scannerele și multifuncționalele Epson, software-urile Nuance le vor facilita clienților controlul asupra proceselor de business prin eficientizarea fluxurilor de captare și a managementul imprimării pentru a spori productivitatea, colaborarea și eficiența în afaceri”, a declarat Koichi Kubota, chief operating officer pentru Divizia de Soluții de Imprimare din cadrul Epson.

Soluțiile Nunace care vor fi disponibile cu echipamente Epson sunt următoarele:

Pentru imprimantele Workforce Enterprise/Pro:

Equitrac® Office oferă utilizatorilor flexibilitatea de a printa inteligent și sigur, cu costuri reduse. Cu Hybrid Print Control™, Equitrac Office asigură organizațiilor versatilitate, control și reduce complexitatea prin diminuarea dependenței faţă de serverele de print, drivere și flote de imprimare, asigurând în același timp gestionarea printării fiecărui document din organizație. Pe măsură ce infrastructura IT evoluează și nevoile de imprimare se schimbă, Equitrac Office permite adaptarea rapidă la aceste schimbări prin stabilirea unei modalități de gestionare a printării – fie prin folosirea unui server de imprimare, IP printing sau a amândurora. Aceasta permite companiilor să își adapteze procesul de printare la nevoile specifice ale utilizatorilor și ale afacerilor.

Equitrac® Express le oferă administratorilor IT flexibilitatea de a permite studenților, cadrelor didactice și personalului administrativ să printeze când au nevoie și de oriunde se află. În același timp, contribuie la reducerea costurilor prin alocarea de costuri de printare, cote de printare și implementarea de alternative ”guest-printing” contra-cost.

eCopy ShareScan este un software de captare a documentelor prin care membrii echipei le pot gestiona în cadrul aceluiași proiect. eCopy ghidează rapid și simplu utilizatorii care au nevoie să scaneze. Soluția va fi disponibilă şi împreună cu scannerele Epson.

Pentru scannere:

The OmniPage Capture SDK are tehnologia de recunoaște a caracterelor (OCR) cu cel mai ridicat nivel de acuratețe din lume. Le oferă dezvoltatorilor tot ce au nevoie pentru a adăuga capabilități de creare a imaginilor, OCR, creare PDF și conversii în aplicații, precum și tehnologia de recunoaștere a codurilor de bare, recunoașterea inteligentă a caracterelor sau recunoașterea zonală.

Software-ul Power PDF facilitează gestionarea fluxurilor de documente în acest format prin posibilitatea de a crea, converti, edita, asambla și partaja în siguranță fișierele. Power PDF dispune de cele mai complexe capabilități de colaborare și partajare securizată a fișierelor PDF cu colegii și clienții. Software-ul furnizează toate instrumentele necesare pentru a adnota, marca, semna, securiza, redacta și comprima PDF-uri, dar și pentru a crea și gestiona formulare PDF, facilitând editarea și publicarea acestui tip de fișiere. Utilizatorii pot converti fișiere din Word în PDF și din PDF în Word cu cea mai mare acuratețe.

“Epson se remarcă pe piața echipamentelor de birou datorită inovațiilor din domeniul imprimării cu jet de cerneală, iar prin adăugarea software-urilor Nuance soluțiile furnizate clienților sunt mai ușor de folosit și au un plus de valoare și calitate. Software-urile Nuance îi ajută pe clienți să îmbunătățească fluxurile de documente pentru a crește productivitatea. Organizațiile pot, de asemenea, să aibă un control mai bun asupra securității documentelor”, a declarat Chris Strammiello, vicepreședintele diviziei de marketing strategic și alianțe globale în cadrul Nuance Document Imaging.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*