Dropbox pentru iPhone update

Am scris despre Dropbox pentru Mac pentru ca este una dintre aplicatiile mele preferate. Varianta pentru iPhone a cam lasat de dorit la inceput. Update-ul de azi vine cu imbunatatiri care fac Dropbox sa stea pe Home Page la iPhone-ul meu.

Noutati: file browser, poti sa copiezi imaginile pe clipboard, parola de intrare, setari de calitate la upload de poze si video.

Imbunatatiri: document viewer, diacritice, cautare in subfoldere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*