Dropbox la tot poporu

nu ai incercat inca Dropbox? e simplu: ai 2 pina la 5 GB spatiu pe care poti sa-l accesezi de pe net. In plus, aplicatia iti instaleaza pe computerul tau (Mac, Linux sau Windows) un folder in care poti sa pui ce vrei. Acel folder va fi sincronizat cu folderele similare atasate contului tau de pe oricite calculatoare.

totul se face in background. daca aveau si aplicatie de iPhone era cu atit mai bine. Video spune totul. Poti sa iei si tu DropBox apasand linkul ASTA

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Mozy - back-up gratuit pentru computerul tau | boio.ro
  2. Droppbox pe Mac – tutoriale scurte pentru useri avansati | boio.ro
  3. 6 aplicatii pe care le instalez pe un Mac nou: editia OS X Lion 10.7 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*