Gimnastica pentru maini

Nu stiu care e cea mai buna metoda prin care poti sa-ti relaxezi mainile, degetele si ochii. Aaa, si mai ales mintea.

Eu zic sa cauti metodele si sa le pui in aplicare. Nu de alta …. dar…. in curind vei avea parte de o surpriza:

Da-mi de veste cind esti pregatit!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

  1. au facut astia remote control pt iphone si repari orice iphone prin wifi din Florida in toata lumea cu ajutorul paypal-ului :)

  2. Cred ca surpriza va consta in suport tehnic pentru orice produs electronic…:) Daca am ghicit merit un premiu..:))

  3. Fara suparare dar “Adrian Boioglu lucreaza pentru tine!” imi aduce aminte de FNI… “Dormi linistit, FNI lucreaza pentru tine!” :))

  4. Atunci sincer ma bucur ca nu este asta pentru ca va fi cu adevarat o surpriza. Off ai avut vreodata senzatia k ti se incing creierii pt ca nu iti poti da seama despre ce e vorba?:)) M-am mai gandit la o chestie: cumperi produse apple de acolo si ni le trimiti noua contra unui mic comision. Ma refer la produse ce nu sunt disponibile aici in Romania. Nu te supara, zic si eu, ma gandesc…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*