Ce trebuie sa rezolve Apple

Ai o ora la dispozitie? Asculta speech-ul lui John Gruber – un cunoscator intr-ale Apple care analizeaza tot ce inseamna compania in cauza de mai bine de 7 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Vorbeste mult prea mult pana ajunge la subiect desi e destul de ok ce zice … Nu cred ca iPadul e noul mac in rest … ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*