Dolphin Swim and Ride

Am avut azi o experienta interesanta: am inotat cu delfinii in Atlantic. Mamiferele erau intr-un parc acvatic. Nu e prima data cind ma joc cu delfinii, dar de data asta eu fost mai prietenosi si au avut timp sa ne arate tot ceea ce stiau sa faca.

apasa pe imagine pentru varianta mare

Momentul preferat al zilei cred ca fost acela in care am mers prin apa tras de o delfinita de 18 ani – cea din poza din dreapta. La final am primit si un sarut :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. Data viitoare inainte sa te distrezi cu delfinii din parcurile acvatice ar trebui sa iti pui intrebarea cum au ajuns acolo… pt. referinte documentarul "The Cove" cred ca o sa iti schimbe parerea despre aceasta distractie.

  2. super , delfinii sunt niste animale minunate , pacat ca suntem noi oamenii niste animale fara suflet

  3. @Sorin: sincer sa fiu, imi place sa cred ca delfinii respectivi se simt bine. erau tratati daca aveau probleme medicale sau de alta natura, erau hraniti bine si aveau deja pui nascuti si crescuti in captivitate.

  4. si oamenii inchisi in puscarii primesc asistenta medicala si sun t bine hraniti…insa nimic nu e mai scump decat libertatea . Intradevar iti recomand si eu filmul The Cove si iti vei schimba radical parerea.

  5. ai fost la discovery cove? e super tare, pacat ca ai asa de putin timp cu delfinii… isi merita toti banii pana la ultimul cent – ~200 $ pentru rezidenti florida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*