hollywood trip

nu ma asteptam sa fie asa. din toate punctele de vedere. pe de o parte am fost surprins de preturi pentru ca erau mult mai mici decit credeam, iar pe de alt parte am avut surpriza sa gasesc un oras normal care nu aduce cu nimic legat de stralucirea industriei filmului.

am plecat din long beach cu o masina inchiriata. sa ai un jeep pentru o zi pentru mai putin de 100 dolari suna destul de bine. aveam inclus un GPS si benzina pentru o zi. eram cinci persoane asa ca nu a fost nici o problema. cu un debit card american si un permis de corducere romaneasc am luat masina.

am ajuns in los angeles in mai putin de 40 de minute. daca nu am fi avut GPS-ul faceam cel putin 2 ore juma. chiar si asa ne-am pierdut putin, dar e confortabil sa stii ca de oriunde ai fi poti sa ajungi oriunde chiar daca ai calcat in viata ta pe acolo…
hollywood LA

am parcat inga chinese theater si de acolo am inceput plimbarea. aglomeratie mare pe hollywood boulevard, iar o bucata bunade drum era inchisa pentru ca baietii pregateau scena pentru un concert. LA-ul nu e cu nimik mai presus decit alte orase americane atunci cind in zona nu se intimpla oscar-urile.

oameni din toate colturile pamintului faceau poze cu amprentele de e asfalt ale starurilor sau cu stele de pe walk of fame. peste tot vezi numai afise de filme care s-au lansat sau urmeaza sa fie lansate. a chinese theater rula “ocean’s 13”, iar peste drum “pirrates of the carribean 3”. alte afise anuntau ultimul “Die Hard”, “Evan Almighty” sau nush-ce seriale tv.

pentru ca gps-ul nu imi spunea am incercat sa intreb niste politisti cum ajung mai aproape de inscriptia “hollywood” sa fac niste poze. erau 8 ofiteri si nici unu n-a stiut sa-mi dea indicatii de drum…

o chestie funny: dupa ce am cautat un mall vo 10 min fara rezultat, am dat search pe GPS pentru cel mai apropiat apple store si am ajuns la un super mall aflat la doar citeva minute departare.

pina cind voi uploada filmul calatoriei, poti sa te bucuri de poze…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. hollywood trip - boio video report | adrian boioglu - tot mai sus
  2. Oscar Reportaj - boio.ro in Hollywood | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*