distractie cu chelneri

stau de 3 ore intr-o carciuma. am mancat bine, am luat si desert si in tot timpul asta m-am jucat pe net cu d-ale blogului si cu altele.

se invirt tot felul de chelneri pe linga mine si restaurantul e pe jumatate plin. unul dintre ei pare atit de deranjat ca le folosesc netul si ca nu mai plec odata ca de fiecare data cind se apropie de masa mea isi arunca privirea in directia opusa numai ca sa nu izbucneasca…

ce ti-e si cu vulpile batrine care nu stiu ca la un restaurant se vine pt net si dupa aia pt mancare si nu invers… : D

pe de alta parte nu e vina mea ca mancarea e buna dar putina (deci se termina repede), iar internetul e bun, nelimitat si gratis…

later update: astia ma dau afara pe alte cai: a inceput sa cinte formatia din circiuma “guantanameraaaaa” si pt ca e terasa open-door au inceput sa apara tantarii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Pentru mexicani nu esti decat un gringo american bun de jumulit ! :(
    In Romania ti se putea intampla si mai rau , sa-ti spuna ca masa este rezervata , dar restaurantele din Romania nu au internet gratis si nelimitat , sau cel putin eu nu frecventez asa ceva !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*