teste de blogger

ma distreaza rau de tot moda cu drive-testurile facute de bloggeri pt masini.

aia cu masinile sunt suficient de fraieri incit sa creada ca toti neavenitii care au bloguri o sa le faca vanzare, iar bloggeru e vesel ca stie sa-i pacaleasca asa de usor.

stiu ca daca dai o cautare despre nush ce masina pe net, pe linga blogu oficial mai intai apare un blog dar oare citi isi vor cumpara audi sau bmw dupa ce citesc pe blogul lui gigel despre o masina de doua-jdemii?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. din genul de tineri care cauta wifi gratis si se deplaseaza cu bicilete doar 0.1 % au bani de masini de firma….

  2. Daca apare pe prima pagina in google parerea lui , inseamna ca parerea lui conteaza , chiar daca nu se pricepe !
    Oricum , se spune ca nu este prost cine cere , ci ala care da ! :D

1 Trackback / Pingback

  1. bloggerii - noii fripturisti | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*