e pe drum

iPad-ul meu se pregateste sa urce in avion.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Mama ce faina e senzatia …si mai ales momentul despachetarii.Sper sa-mi iau si eu unul cat mai curand , inca nu m-am hotarat daca 3g , mai stau sa vad poate scot astia vreun abonament eftin ptr iPad :). Oricum sa-l stapanesti sanatos si asteptam un unboxing si un review marca boio.ro

  2. Nu stiu daca o sa scoata Orange-ul un abonament dedicat ipad-ului… oricum, vreau sa-mi iau si eu un iPad sau o tableta pe Android cat de curand :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*