castile inear apple – nu sunt un early adopter

am fost tentat de multe ori sa cumpar ceva imediat ce apare. paradoxal, am cumparat produsele scumpe nou-aparute mai repede decit produsele ieftine. de exemplu: noul macBook Pro.

apple scoate in urmatoarea saptamana castile de 79 $ – primele casti in ear profesionale (marca apple) care vin cu microfon si control pe fir. ma tenteaza f mult dar am ales sa astept sa vad primele review-uri. sper ca le voi comanda pina de craciun oricum.

nu am nevoie de ele pentru iPhone in mod special, cit pentru computer. iar daca 79 dolari ti se pare mult, uita-te la niste casti Bose, shure sau “V-moda vibe duo” care ajung lejer la 100$. apple stie ca vine cu un produs premium care merge bine cu jucariile lor si ofera un pret putin mai mic decit restul concurentilor de pe piata. daca si calitatea va fi la fel de buna. poate ca merita.

LE: nu sunt compatibile cu iPhone, zice apple. sau mai bine zis, merg.. dar nu poti sa folosesti butonul de control pt volum de pe fir. evident, e doar o chestie de upgrade de firmware pt iPhone. nu cred ca apple nu le va face compatibile. sunt curios daca merg totusi cu MBP. nu vad de ce nu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*