iOS 7 – Crystal Interface

Una dintre problemele actuale ale iOS este ca anumite aplicatii sunt prea incarcate. O jucarie precum Game Center spune totul.

Sa speram ca odata cu indepartarea lui Forstall si cu echipa lui Ive care vine sa deseneze interfetele vom avea ceva cu adevarat nou si elegant in iOS 7. Pina atunci, Adrian Maciburko, un user interface designer si-a imaginat cum ar arata un Game Center din iOS 7.

Nu inteleg cum apar butoanele de jos si ce face butonul din dreapta sus? Apesi pe el si apare meniul?

Vreau sa vad si un AppStore redesenat. Actualul e mai prost decit cel vechi. Pe iPhone, cel putin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Si cand te gandesti ca multi posesori de iPhone fac jailbreak numai ca sa-si instaleze teme, tweek-uri, widget-uri si alte prostioare numai ca sa fie cat mai “incarcat”. Unii pur si simplu nu suporta simplitatea :)

  2. Probabil tragi in dreapta de butonul de sus pentru a avea acees la meniul de jos in format vertical. Ceea ce are sens daca ai nevoie sa maximizezi ecranul aplicatiei (de exemplu intr-un browser sau intr-o harta), dar nu si pentru game center.

    Parerea mea e ca varianta imaginata de designer-ul de mai sus nu are sare si piper.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*