Hackerul care sparge parole de Yahoo

Comentariul face toti banii :))

Update: Bahoi a fost un fenomen national atunci cind eu eram prin US. Asa ca unii dintre voi il stiu deja.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

  1. hehe, foarte tare, dupa o tona de nervi facuti cu Orange, a reusit sa ma inveseleasca – mai ales cand a intrat in c-uri :))

  2. aoleo, cred ca a inebunit uindousu ala de la atatea refresuri dar comentariul chiar ca face toti banii. “vine tovarasu si vrea sa intre pa mes, si ia uitati ca lumea pune botu, sau seamana chiar perfect”, eu nu am auzit expresia asta inainte
    dar e bine ca exista si tutoriale din astea pentru oamenii care nu vorbesc engleza

  3. Bine ca nu intra in “ceruri” tipul :)) Oricum la vremea lui a fost un mare fenomen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*