iPhone OS 4.0 beta 2 vine cu un Carusel

mi se pare mie sau e cam cheesy animatia asta? sper sa ai optiunea sa o schimbi din setari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. era mai misto daca se avea si sens invers. adica o data din stanga …o data din dreapta… ca in povestea cu pacala cand a facut podul ala pentru popa :)))

 2. o sa apara o aplicatie in cydia care isi va face treaba :) o sa dispara complet sau o sa fie costumizat chiar daca cei de la apple nu ofera varianta asta…s-au poate ofera cine stie

 3. Baga astia la animatii de se va misca ca mortul telefonul. Cel mai stabil era 2.2.1. ca la ver 3.0 agata search-ul si acum o sa agate ceva sigur in ver 4.0. cre ca astept 4.1 cu unlock si jaibreak finisate. vom trai si vom vedea… la iphone-ul ala 4G ce spune Gizmodo.. cre ca e FAKE la greu. Nu e greu sa faci un film de prezentare cu chroma key si ceva 3d in keyframes..

 4. e sigur fake ala de la gizmodo ! apple nu cred ca ar strica design=ul aceste. si la ipad e un fel de iphone mai mare :) asa ca sa schimbe ei strategia de marketing cand totul le merge f bine asa cum sunt ! si mai citisem ca cei de la gizmodo ar fi obtinut un mare fake crezand ca e prototipul de la 4g. avand inauntrul telefonului componente de iphone si restul chinezarii ieftine. au mai venit cu chestia ca daca era cum spun eu de ce nu s-au putut conecta la itunes pt a descarca vers 4.0 sau macar aprinde si nici macar nu se aorpopie de adevaratul 4g, deci…. avem de asteptat si vom vedea !!!

 5. fiecare sistem de operare este gandit pentru device-ul cu care este lansat chiar daca Apple ofera acest sistem si celor cu modele mai vechi spre deosebire de alti producatori de mobile .Mi se pare normal ca fiecare nou sistem de operare sa se foloseasca de noul hardware ,din punctul meu de vedere puteau sa bage chiar mai multe animatii si mai sofisticate .
  Sper ca te-ai muscat de limba cand ai spus ca nu e asta 4G ,asa trebuia sa fie de la inceput iPhone-ul ca si dotari ,intradevar la design mie cel putin mi-a placut cel mai mult 3G-ul da nu o pot tine la infinit cu acelasi forma si material ,daca intradevar spatele este din zircon va da o impresie de obiect deosebit ,nobil ,elegant ,chiar daca nu arata deosebit ,pentru mine este suficient .

 6. Te-ai gandit mult inainte sa scrii comentariul asta ..?
  Cum adica sa conectezi la iTunes sa descarci OS 4 cand telefonul a fost transformat in caramida dupa ce au aflat ca este pierdut .Tu chiar crezi ce spui .Eu am impresia ca majoritatea sunteti intr-o negatie ,ati devenit dintro data conservatori ,e adevarat ca seamana cu un Sony Ericsson da nu e nici chiar asa de rau incat sa ne transformam toti in "drama queen's" acuma .Parerea mea este ca e un trade-off acceptabil daca vine si cu restul de hardware cu care a fost prezentat .

 7. Ahaha, esti tare. Al naibii telefon l-au gasit inchis :) si ei stiau ca e iphone 4g dupa pisele din el (e si greu sa imprelementezi piese de apple tinand cont ca exista iphone). mai ales ca acea carcasa e frumoasa rau (am vazut chinezarii mai bine decat asta, chiar si asemanatoare, plus acel logo frumos pe spate) Sunt multe barci pe ocean. Si faza cu itunes greseala mea, am vrut sa spun altceva cu os4. dar ti-am zis, tinand cont de strategia lor de marketing, arunca un produs si ies cu altceva. Nu ar schimba ei asa prea cunoscutul design de la iphone pt a face aceasta prostie de tel (aspect), vezi ipad. zici ca e iphone cu steroizi ! Daca mergeau pe ideea de a schimba ceva ar fi schimbat si la ipad, care in opinia mea, ideea de a face ipad a venit dupa 4g ! Deci pana la urma asteptam si o sa vedem cu ce ne uimeste apple . Si chestia cu "te-ai gandit mult inainte sa scrii…" nu vreau sa ma cert cu tine. Vb frumos ca dee.. suntem oameni, care se cred !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*