Manualul de iPhone in limba romana (pentru iOS 4.2)

Apple a publicat manualul de iPhone 4 in limba romana. Informatiile sunt actualizate pentu iOS 4.2.

Daca lasi la o parte faptul ca iPhone 4 arata altfel si are citeva chestii in plus, aproape tot ceea ce tine de sistemul de operare se aplica si la iPhone 3GS sau la iPod Touch.

Manualul de iPhone pentru iOS 4.2 este AICI.

Tot pe boio.ro gasesti si Manulul pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu iOS 4.2 (varianta in limba engleza).

In other news, Apple a dezactivat linkul pentru iPhone in Romania care ducea spre pagina Orange.ro. Acum iPhone este prezent in header-ul de pe apple.com/ro. Acuns undeva in partea de jos a paginii, este si link-ul care te duce spre Pagina de unde poti sa cumperi iPhone 4 si acolo esti trimis la site-urile operatorilor GSM Romani care il au in oferta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*