de ce ne place twitter?

mass-urile de pe yahoo messenger au fost mereu deranjante. asa sunt si acum. ce face twitter diferit? faptul ca poti sa intri pe el si sa postezi de oriunde? nici macar…

mie imi place pt ca e mult mai comod sa vad acolo update-urile in loc sa mi se deschida casuta de la messenger pe juma de ecran. in plus am cititori care vin de pe twitter pe boio.ro. twitterfox imi face folosirea jucariei mai usoara (atunci cind merge…)

anyway, vreti mass-uri? follow me on Twitter!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*