o simpla despachetare

de data asta nu imi apartine despachetarea. dar imi aduce aminte de niste casti de la apple pe care am incercat sa le scot din cutie vo 3 minute in urma cu putin timp…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. “simpla” despachetare spui? adevarul e ca n-am mai ras atat demult si cu toate ca n-am avut sunet cand am vazut filmuletul, omul parea fooooooarte suparat si nervos:))

 2. nici unul dintre voi nu s-a prins despre ce subiectul acestui post, adica: cat de greu este sa desfaci un produs apple :P

 3. Idiot…
  Adica avea idei…
  Ce-i drept cretine, dar le avea!

  Asa ca nu sunt neaparat de acord cu Gadget News.
  Decat in parte.
  Cea cu rama…

  Mare e gradina ta Doamne!! Si mai ales cat de multi au sarit gardul!!!

  Spor Maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*