Greseala Dropbox

am laudat intotdeauna Dropbox. Aplicatia lor pentru Mac sau WIndows este foarte bine gandita si pusa in aplicare.

Cind am auzit ca apare si Dropbox pentru iPhone m-am bucurat ca pot sa am aceeasi jucarie minunata intr-o forma portabila. Din pacate, baietzii au ales sa faca aplicatia compatibila numai cu 3.1+. Si uite asa au dat cu bata in balta.

Explicatia lor are oarecum sens: pe iPhone 3GS nu poti sa salvezi un video in Dropbox daca nu ai 3.1. OK, dar ce vina am eu? Eu folosesc iPhone 2G si nu filmez cu el. De ce trebuie sa fac update?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Mda, am asteptat cu sufletul la gura sa apara dropbox-ul pt iPhone si acum am ramas cu buza umflata. Iar urmarea in cazul meu este ca voi renunta la Dropbox in favoarea SugarSync.

  2. si eu la fel. imi venea sa dezinstalez aplicatia de pe mac si pc. acum cred ca o sa o si fac daca exista alternativa… ma uit peste sugarsync…
    pacat…

1 Trackback / Pingback

  1. 3.1 sau nu? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*