Ping – SMS pentru iTouch

cine are nevoie de retele de telefonie si de SMS cu 5 centi cind poti sa ai totul gratuit. Daca jucaria merge si pe iTouch e cu atit mai bine. Ti se cere doar sa ai acces la internet.

Ping este de azi in AppStore. Aplicatia gratuita e un fel de combiantie intre SMS si messenger cu o interfata bine desenata. El poate fi folosit oriunde in lume, fara nici un cost. Si cu Push Notifications arata exact ca SMS-ul.

Poti sa-l folosesti si pe iPhone, logic…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. salut. am instalat aplicatia si cand am intrat in ea imi apare connecting. please wait. si se invarte o chestie deasupa si apoi nu se intampla nimic. site careva care e problema?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*