de la prostie la invidie si invers

mi s-a demonstrat in seara asta pentru a nush cita oara ce de la invidie la prostie si invers e doar un singur pas. unul mic de tot.

chiar daca pare greu de crezut, nu vorbesc despre blogosfera, despre invizibilii care lasa comentarii aiurea si despre penibilii care se baga in seama cautind un pic de atentie. ei isi sapa singuri groapa…

acum ma distreaza personajele din… viata reala care se simt atacate de inteligenta altora si care vor sa iasa deasupra inventint tot felul de mizeriutze… Pe ei ii potolesti de obicei cu aceeasi arma. NU, nu cu prostie si invidie – ci cu o indiferenta dublata de raspunsuri seci, rapide si oferite la timp.

unii isi dau seama ca sunt idioti si tac. dar trebuie sa fii inteligent ca sa iti dai seama ca esti idiot, uneori…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. boio.ro de 10 ori | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*