TV pe iPhone. din nou

de data asta de la Apple. baietzii au depus un patent de inventie prin care vor sa ataseze telefonului sau ipod-ului tau o jucarie care sa stie sa citeasca semnale tv din aer.

rau nu ar fi dar cu siguranta nici gratis. in timp, ipod-ul sau iPhone vor putea inlocui apple tv. daca poti sa descarci muzica, filme si aplicatii si sa le vezi pe iPhone sau pe pc/mac de ce sa nu vezi si emisiuni tv sau sa asculti radio prin satelit…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*