29 ani

mai am putin si schimb prefixul.

veniti la o bere in Miami de 1 august? dau eu… chiar daca stiu de pe acum ca o sa am o zi plina de munca.

ce sa spun? ca sunt fericit? ca am o relatie frumoasa cu o femeie la fel de frumoasa? ca dorintele mi se indeplinesc la timp si ca boio.ro a crescut de 9 ori fata de aceeasi perioada a anului precedent (in numar de vizite)?

am o viata frumoasa si peste ani o sa-mi aduc aminte cit de mult m-a ajutat calmul, optimismul si faptul ca intotdeauna am vrut sa stiu mai mult si sa-i ajut pe cei din jur daca pot.

[multumesc pt urarile de pe mail si de pe blog. au inceput de acu 3 zile… : ) …]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

17 Comments

 1. muuulti ani traiaaascaaaa, muuulti aaaani traiaaaascaaaaaa, laaaaa muuuuulti aaaani. La multi ani Adi (if I may call you that), multa sanatate, prosperitate, fericire si tot ce iti doresti. Sa ai un an mai bun.

  Doar ti-am promis. ;)

 2. la multi ani.si multumesc de ajutoare(problema cu descarcarea de soft-uri tot nu am reusit-o, in sensul ca nu gaseste server sau expira timpul)

 3. La multi ani! Sa ne traiesti! Multa fericire, sanatate si tot ce iti doresti in viata sa ti se indeplineasca! La mai mute stiri despre iPhone!

 4. dar-ar peste tine cel mai mare noroc din lume….sa gasesti cl mai mare sac cu bani….si crapas-ar butoiul cu sanatate deasupra capului tau….LA MULTI ANI ,sa fii fericit si iubit!!

 5. Iti doresc si eu La Multi Ani multa sanatate si sa poti continua in a`ti indeplini toate dorintele si visele. Voi bea o bere de 1 August in cinstea ta dar de aici de la departare :)

 6. Cine sa traiascaaaa ? Cine saaa traiascaaaa ? Adi sa traiasca!

  La multi ani! Sa ai parte de multa fericire, sanatate si noroc.

 7. Salut Adrian! Vreau sa-ti urez la multi ani, sa ti se implineasca visele in continuate si multa sanatate (si putin noroc, ca din primele doua probabil aveau si cei de pe Titanic). Vreau sa-ti multumesc si pentru sfatul cu iPhonul, in care iti spuneam ca am probleme cu displayul, tu ai banuit ca e hard problema, dar eu eram sceptic. Asa a fost, ca tine, iar acum iti scriu de pe noul meu iPhone. Toate cele bune din Romania!

  PS – dau eu bucuros o bere, cand mai vii prin Romanica

 8. Daca ai inceput de trei zile sa primesti felicitari e bine, zic eu… Dar e si mai bine sa le primesti mereu de acum inainte de la cat mai multi, prieteni sau doar oameni pe care, cu inima ta mare si adevarata de roman i-ai ajutat, i-ai facut sa zambeasca, sau le-ai dat motive sa gandeasca…
  La multi ani frumosi si sanatosi, in primul rand, apoi tot ceea ce iti doresti sa ti se implineasca asa sa te ajute Domnul!!!

  Spor maxim

 9. La multi ani, sanatate si fericire !
  Si poate mai “colaboram” in curand sau poate chiar ne vedem… :-D ;)

 10. La Multi Ani!
  Berea o bem cand ajungi in tzara.
  Multa sanatate si mult noroc.
  Sa fi(ti) fricit(i) ;).

 11. Daca altii ti-am spus la multzi ani cu 3 zile inainte, eu iti spus cu 3 zile mai tarziu…cu scuzele de rigoare.
  LA MULTZI ANI, MULTA SANATATE SI S-O TII TOT ASA!!!

1 Trackback / Pingback

 1. spam de ziua mea | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*