Adauga-ti cartierul pe Google Maps

Google si-a dat seama ca tot omul de rind e mai valoros atunci cind vine vorba de Europa de Est si a pus la punct o jucarie ideala: Google Map Maker. Ideea e simpla: omul traseaza strada proprie, ii adauga numele, pune si citeva blocuri sau obiective mai mult sau mai putin turistice samd.

Periodic, informatiile sunt editate si adoptate pe Google Maps.

Motivul pentru care jucaria asta e folositoare e lesne de inteles: pina la urma tot noi avem nevoie de Google Maps – fie ca e vorba de un GPS, sau alte jucarii de genul. Nici nu stii cit de usor e sa te descurci prin USA cu ajutorul hartilor in cauza.

Mai lipseste sa punem si poze cu strazile pe care stam. Sper ca Google Street View sa apara cit mai repede cu informatii din Romania.

[multumesc Catalin Rotaru]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Btw, ca veni vorba de street view, acum o saptamana am vazut, in Bucuresti, o masina cu 3 camere atasate pe ea. Nu scria google pe ea, dar cred ca ori google a platit o firma, ori e concurenta.
    Rabdare, cu timpul vom avea si street view si cand noi vom avea asta, in state poate va fi inside building view :))

  2. Merci pentru informatie. Deja mi-am adaugat strazile din cartier. Sper sa le aprobe si sa apara pe google maps cat mai curand :)

  3. super. cu ocazia asta am vazut ca au adaugat brasovul in googlemaps ca si harta. era doar poza din satelit pana acum. si au schimbat si poza din satelit a brasovului. acum pe vara. cele vechi erau pe iarna si nu aveau detalii.. era totul alb. :)
    thanx man…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*